ProcessManager ISO software:
Bliv certificeret på 3 måneder

For at få en ISO certificering er det vigtigt at opbygge et ledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

Vores løsning bygger på vores enkle, visuelle og brugervenlige ISO software, der hjælper jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et sådant ledelsessystem, og hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden. Vores software er med til at styrke jeres daglige brug af en ISO certificering, da softwaren hjælper alle i virksomheden til at få et godt overblik over ledelsessystemet (i form af fx et kvalitetssystem eller miljøledelsessystem).

Vores ISO software kan tilpasses enhver virksomhed eller organisation, ligesom den er tilgængelig for alle medarbejdere.

Sådan hjælper vi jer i gang med vores ISO software

Vi kick-starter jeres ISO projekt med at oprette jeres eget site og overføre vores egen ”best practise”-skabelon, som er bygget på mere end 30 års industriel erfaring såvel som vores erfaring på tværs af kunder de seneste 13 år. Så er I allerede mere end halvvejs!

Det tager 3-5 dage at bygge jeres ledelsessystem op i vores ISO software, og det er en proces, som foregår i tæt samarbejde med jer. På den måde sikrer vi, at jeres ledelsessystem skræddersyes specifikt til de behov, I har.

En god og effektiv rytme er, at vi mødes hver eller hver anden uge, og at I laver hjemmearbejdet ind imellem.

Sådan sikrer vi, at I bliver certificeret

På ledelsesplan hjælper vi jer med at identificere kontekst og interessenter, etablere et system for risikostyring, skrive en kvalitetspolitik, identificere afledte kvalitetsmål, identificere handleplaner samt guide jer til at etablere et sæt af præstationsindikatorer.

På operationelt plan hjælper vi jer med at kortlægge og beskrive jeres processer. For at have et godt overblik inddeler vi dem typisk i salgs-, leverance- og supportprocesser.

En måneds tid efter at systemet er færdigt, gennemfører vi intern audit samt ledelsens evaluering sammen med jer.

Til allersidst deltager vi i det eksterne audit for at få jer sikkert i mål, ligesom vi hjælper med at lukke eventuelle afvigelser.

Samlet set har vi god erfaring med at gennemføre projektet over 3 måneder. Det giver god fokus og momentum samtidig med, at der er tid nok til at fastlægge og implementere manglende processer og procedurer.

Se introduktion til ProcessManager ISO software

Fordele med vores ISO software

Der er mange fordele ved at bruge vores ISO software ProcessManager.

Det er en helt ny tilgang til ledelsessystemer. Og det har aldrig været nemmere at arbejde i fx et kvalitetsledelsessystem eller miljøledelsessystem, end det er med ProcessManager.

Dertil er ProcessManager en ISO software helt i tråd med de nye HLS (High Level Structure) udgaver af ISO ledelsestandarder. Tilgangen er visuel og procesorienteret. Det betyder, at alle jeres virksomheds medarbejdere kan bruge det helt intuitivt og uden nogen uddannelse.

Mindre virksomheder har typisk al information i vores software som en kombination af indhold i selve systemet, uploadede filer samt links til internettet. Og dette er en kæmpe fordel. Det betyder nemlig, at vores software ikke blot er et ledelsessystem, men også en database, der indeholder alle de standard-dokumenter, I skal bruge til at blive certificeret. Med andre ord skal I ikke selv bruge tid på at udarbejde diverse formularer, Word- og Excel-dokumenter osv.

Større virksomheder bruger ofte vores ISO software som en helt ny og procesorienteret optik. Det giver en fælles forståelse for, hvordan virksomheden er struktureret og hænger sammen. Herfra klikker man sig nemt frem til de ønskede informationer, som ligger i databaser som MS SharePoint, Dropbox eller Google Drive.

Vores kernekompetence

Vores kernekompetence er at bygge og implementere enkle ledelsessystemer, som bygger på 30 års viden og dokumentation, og som bringer jer nemt, hurtigt og sikkert gennem en certificering.

Vores ISO software er specielt designet til at opbygge og vedligeholde især disse fire forskellige typer af ledelsessystemer:

  1. Kvalitetsledelsessystem
  2. Miljøledelsessystem
  3. Arbejdsmiljøledelsessystem
  4. Informationssikkerheds-ledelsessystem.

Tekniske beskrivelser/dokumenter

Vi har udarbejdet et sæt tekniske dokumenter, som svarer på de mest gængse spørgsmål fra kundernes IT-afdelinger. Skriv endelig, hvis I har yderligere spørgsmål.:

 

Hvad kunderne siger om os

 

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Vi kontakter dig mhp. at give dig en introduktion til vores ISO-software samt gøre dig klogere på processen med ISO certificering.

 

...eller ring på 32 20 36 20 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme!