Vi udfører rådgivning og kurser online.

Opbyg dit eget ISO system!

Få muligheden for selv at opbygge dit eget ISO system med en grundskabelon og et system i skyen! Så guider vi dig gennem de punkter du ønsker hjælp med!

Hvordan kommer man i gang med ISO system?

Implementering

Implementeringen kan være en stor og uoverskuelig opgave afhængig af virksomhedens størrelse, produkter og ydelser.

Det kan være svært at vide hvad der skal til for at blive certificeret, og hvordan man efterfølgende skal anvende ledelsessystemet i hverdagen for at få det maksimale udbytte.

Man skal opfylde alle de krav som standarden stiller, og ikke mindst skal man vide, hvornår det er “godt nok”. Ellers risikerer man hurtigt at fylde for meget information ind i ledelsessystemet, hvilket bare er med til at gøre det tungt og uoverskueligt.

Vi har i mere end 10 år arbejdet med at udvikle og løbende forbedre en grundskabelon, som fører vores kunder hurtigt og effektivt gennem en ISO 9001 eller 14001 certificering. Skabelonen er bygget i vores egen software som er en cloud løsning, som giver direkte adgang til ledelsessystemet “ProcessManager Cloud” via pc, tablet og smartphones.

Byg dit ISO system selv!

Vores samlede grundskabelon og vores ekspertise stiller vi til rådighed for dig, som selv vil opbygge et ledelsessystem for certificering til ISO 9001 eller ISO 14001.

Skabelonen består af en generisk opbygning af en virksomhed og indeholder alle de processer, skabeloner og guidelines, der skal til for at I kan blive certificeret.

Som virksomhed skal I tilpasse denne skabelon så den afspejler netop jeres virkelighed og processer, herunder at implementere de registreringer og målinger som er krævede.

Sammen med skabelonen får I et klippekort, hvor I kan trække på vores ekspertise undervejs i opbygning af ledelsessystemet, så I rammer rigtigt første gang!

Alle løsninger inkluderer de første 3 måneders abonnement for hosting.

ISO system inklusive skabelonen

 • Generisk virksomheds model
 • Mange skabeloner som f.eks.:
  – Risikostyring
  – Ansvar og beføjelser
  – Leverandørevaluering
  – Kompetencematrix
  – Handleplaner
 • Fører jer automatisk gennem alle standardens kapitler og krav

 

PDCA cirklen ISO

*Rådgivning udføres via. telefon, mail og Teams.
**Abonnement efter udløb af de 3 måneder afhænger af antal medarbejdere i virksomheden og dækker hosting af ledelsessystem, teknisk support og opdateringer.

 

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage.

Eller ring til os på +45 32 20 36 20 mellem 08.00 & 16.00 på hverdage.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage.

Eller ring til os på +45 32 20 36 20 mellem 08.00 & 16.00 på hverdage.