OHSAS 18001
Opfyld kravene til standarden
på kun 3 måneder

OHSAS 18001 øger jeres fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

p

Bemærk at OHSAS standarden skal udfases. Den opgraderes til ISO 45001, som I kan læse mere om her. Virksomheder, som er certificeret efter OHSAS 18001 har en 3-årig periode til at konvertere til ISO 45001.

Hvad er de vigtigste OHSAS 18001 krav?

Overordnet

Overordnet er OHSAS 18001 en standard, som stiller krav til, at jeres virksomhed er en sund og sikker arbejdsplads. Standarden kan implementeres af alle virksomheder uanset størrelse og branche.

Først og fremmest er et vigtigt OHSAS 18001 krav, at jeres virksomhed identificerer og overholder de gældende lovmæssige krav vedrørende arbejdsmiljø og -sikkerhed.

Standarden beror desuden på det gængse ledelsesprincip Plan-Do-Check-Act. For at leve op til dette princip kræver det, at jeres virksomhed identificerer og vurderer de arbejdsmiljømæssige risici forbundet med aktiviteter og services. Dertil skal I fastlægge de nødvendige kontrolforanstaltninger samt opstille klare målsætninger til forbedring på arbejdsmiljøområdet.

Derfor er en OHSAS 18001 vigtig for jeres virksomhed

Det en internationalt anerkendt arbejdsmiljøledelsesstandard fra British Standard. Standarden er udviklet for at hjælpe alle typer af organisationer med at implementere og demonstrere et sundt arbejdsmiljø og høj sikkerhed på arbejdspladsen. Standarden er bredt anerkendt og populær, og den sikrer, at ledelse og medarbejdere såvel som eksterne interessenter og potentielle kunder får tillid til, at jeres virksomheds arbejdsmiljø konstant bliver målt og forbedret.

En certificering vil dermed styrke jeres brand som en seriøs, ansvarlig og anerkendt samarbejdspartner.

En anden vigtig grund til, at jeres virksomhed får en OHSAS 18001 certificering er, at implementering af et arbejdsmiljøledelsessystem er et krav i mange lande. Med andre ord er virksomheder verden over i højere og højere grad forpligtet til at rapportere om deres sundhed og sikkerhed samt demonstrere, at de lever op til deres målsætninger – hvilket denne standard vil hjælpe med at gøre.

OHSAS 18001

ProcessManager Cloud – jeres vej til en OHSAS 18001 certificering

For at få en OHSAS 18001 certificering er det vigtigt at opbygge et arbejdsmiljøledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge jeres virksomheds processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager Cloud er en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant arbejdsmiljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere om, hvordan ProcessManager Cloud kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et arbejdsmiljøledelsessystem.

Cloud-baseret arbejdsmiljøledelsessystem

Arbejdsmiljøledelsessystemer bygges online i ProcessManager Cloud. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud eller book et onlinemøde