Vi udfører projekter, rådgivning og kurser online via. Microsoft Teams. Kontakt os for mere information.

OHSAS 18001 certificering på 3 måneder

Arbejdsmiljøledelse: Med en OHSAS 18001 certificering synliggør I jeres fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

p

Bemærk at OHSAS standarden skal udfases. Den opgraderes til ISO 45001, som I kan læse mere om her. Virksomheder, som er certificeret efter OHSAS 18001 har en 3-årig periode til at konvertere til ISO 45001.

Hvad er de vigtigste OHSAS 18001 krav?

Overordnet

Overordnet er OHSAS 18001 en standard, som stiller krav til, at jeres virksomhed er en sund og sikker arbejdsplads. OHSAS 18001 kan implementeres af alle virksomheder uanset størrelse og branche.

Først og fremmest er et vigtigt OHSAS 18001 krav, at jeres virksomhed identificerer og overholder de gældende lovmæssige krav vedrørende arbejdsmiljø og -sikkerhed.

Standarden beror desuden på det gængse ledelsesprincip Plan-Do-Check-Act. For at leve op til dette princip kræver det, at jeres virksomhed identificerer og vurderer de arbejdsmiljømæssige risici forbundet med aktiviteter og services. Dertil skal I fastlægge de nødvendige kontrolforanstaltninger samt opstille klare målsætninger til forbedring på arbejdsmiljøområdet.

ProcessManager – jeres vej til en OHSAS 18001 certificering

For at få en OHSAS 18001 certificering er det vigtigt at opbygge et arbejdsmiljøledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge jeres virksomheds processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager er en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant arbejdsmiljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et arbejdsmiljøledelsessystem.

Derfor er en OHSAS 18001 vigtig for jeres virksomhed

ISO 18001 er en internationalt anerkendt arbejdsmiljøledelsesstandard fra British Standard. Standarden er udviklet for at hjælpe alle typer af organisationer med at implementere og demonstrere et sundt arbejdsmiljø og høj sikkerhed på arbejdspladsen. Standarden er bredt anerkendt og populær, og den sikrer, at ledelse og medarbejdere såvel som eksterne interessenter og potentielle kunder får tillid til, at jeres virksomheds arbejdsmiljø konstant bliver målt og forbedret.

En ISO 18001 certificering vil dermed styrke jeres brand som en seriøs, ansvarlig og anerkendt samarbejdspartner.

En anden vigtig grund til, at jeres virksomhed får en OHSAS 18001 certificering er, at implementering af et arbejdsmiljøledelsessystem er et krav i mange lande. Med andre ord er virksomheder verden over i højere og højere grad forpligtet til at rapportere om deres sundhed og sikkerhed samt demonstrere, at de lever op til deres målsætninger – hvilket et OHSAS 18001 certifikat vil hjælpe med at gøre.

Cloud-baseret arbejdsmiljøledelsessystem

Arbejdsmiljøledelsessystemer bygges online i ProcessManager. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Hvad kunderne siger om os

Alfa Lava nyt ledelsessystem
Alfa Laval logo

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

Cirque ISO 9001 kundecase
Cirque logo

 

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

ICM nyt ledelsessystem kundecase
ICM logo

 

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

KurerXperten ISO 9001 og 14001 kundecase
KurerXperten logo

 

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

Polaroil ISO 9001 og 14001 kundecase
Polaroil logo

 

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

Krüger nyt ledelsessystem kundecase
Kruger logo

 

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

Pascal ISO 9001 kundecase
Pascal logo

 

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

Tage Kristensen ISO 9001 kundecase
Tage Kristensen logo

 

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

ULR Transport ISO 9001 og 14001 kundecase
ULR Transport logo

 

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

ScanAerotech ISO 9001 kundecase
ScanAerotech logo

 

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

A. Schillers Maskinfabrik ISO 9001 kundecase
A. Schillers Maskinfabrik logo

 

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

Megatrade Beslag ISO 9001 og 14001
Megatrade Beslag logo

 

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

KD Maskinfabrik ISO 9001
KD Maskinfabrik logo

 

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores ISO konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage