Vi udfører projekter, rådgivning og kurser online via. Microsoft Teams. Kontakt os for mere information.

ISO 27001

Opfyld krav til certificering på kun 3 måneder

“ISO 27001 er en standard der bygger på informationssikkerhed, med en ISO 27001 certificering synliggør I jeres fokus på området”

Hvad er de vigtigste ISO 27001 krav?

ISO 27001

Overordnet stiller standarden specifikke krav til, hvorledes et informationssikkerhedsledelsessystem skal implementeres og vedligeholdes.

Et vigtigt ISO 27001 krav, er, at jeres virksomhed har en processtilgang til etablering, implementering, drift, overvågning, gennemgang, vedligeholdelse og forbedring af dens informationssikkerhedsledelsessystem.

Et andet krav er risikostyring, dvs. at I etablerer en risikoprofil og implementerer netop de sikkerhedsforanstaltninger og kontrolprocedurer, der er passende for jeres virksomhed.

Derfor er en ISO 27001 certificering vigtig for jeres virksomhed

Standarden lægger vægt på en kontinuerlig procesforbedring af jeres ledelsessystem til informationssikkerhed. Dermed er standarden med til at sikre, at jeres virksomhed har basis for at beskytte vigtige og følsomme informationer og oplysninger, og at disse således kun er tilgængelige for de personer med beføjelser hertil.

Desuden er standarden designet til at være strømlinet med andre anerkendte og internationale ledelsessystemer såsom
ISO 9001
, ISO 14001 og ISO 45001. Standarden baserer sig altså på en kontinuerlig og integreret implementering samt drift med eksisterende ledelsessystemer og -processer.

ISO 27001

ProcessManager Cloud – jeres vej til en ISO 27001 certificering

For at leve op til kravene og få en certificering er det vigtigt at opbygge et ledelsessystem til informationssikkerhed, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager Cloud er en enkel, visuel og brugervenlig ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant miljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et ledelsessystem for informationssikkerhed, som kan blive certificeret.

ISO software

Kontakt os

Reidar Poulsen konsulent hos ProcessManager

Reidar Poulsen

Cloud-baseret informationssikkerhedsledelsessystem

Informationssikkerhedsledelsessystemer bygges online i ProcessManager Cloud. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage