energisyn svarende til en ISO 50001 certificering

Har jeres virksomhed mindst 250 ansatte globalt set, en årlig omsætning på mindst 50 millioner euro eller en balance på mindst 43 millioner euro, så skal I hvert fjerde år foretage energisyn. 

ProcessManager hjælper jer med energisyn svarende til ISO 50001

Klar til energisyn!

Hos ProcessManager kan vi gøre dig helt klar til certificering efter ISO 14001 med tillæg af kravelement 4.4.3., som altså svarer til en ISO 50001 certificering.

Er jeres virksomhed allerede certificeret efter ISO 14001, skal I have indarbejdet kravelement 4.4.3, og I opfylder kravene til et energisyn.

2 veje at gå til et energisyn!

Energisyn betragtes som opfyldt, hvis jeres virksomhed er certificeret efter energiledelsessystemet ISO 50001 (altså har en ISO 50001 certificering) eller miljøledelsessystem, fx ISO 14001, med tillæg af kravelement 4.4.3 fra ISO 50001.

Hvis I vælger vejen med en ISO 14001 certificering, så får I på én gang både et internationalt anerkendt miljøcertifikat samt opfylder kravene til et energisyn – og dermed til en ISO 50001 certificering!

Læs om ISO 50001 standarden hos Dansk Standard

j

Kravelement 4.4.3

Energigennemgang

ProcessManager foretager en energigennemgang, som omfatter bl.a.:

  • energiudnyttelse og energiforbrug
  • Identifikation af områder med væsentlig energiudnyttelse
  • Identifikation, prioritering og registrering af muligheder for at forbedre energipræstationen i virksomheden

Ved en vedligeholdt og dokumenteret energigennemgang, opfyldes kravene til et energisyn.

Bæredygtighed

Energigennemgangen giver bl.a. din virksomhed mulighed for at reducere energiomkostninger, at planlægge effektivt for at få mest ud af dine investeringer og at tegne en klar miljø- og bæredygtighedsprofil.

Hvad kunderne siger om os

Alfa Lava nyt ledelsessystem
Alfa Laval logo

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

Cirque ISO 9001 kundecase
Cirque logo

 

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

ICM nyt ledelsessystem kundecase
ICM logo

 

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

KurerXperten ISO 9001 og 14001 kundecase
KurerXperten logo

 

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

Polaroil ISO 9001 og 14001 kundecase
Polaroil logo

 

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

Krüger nyt ledelsessystem kundecase
Kruger logo

 

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

Pascal ISO 9001 kundecase
Pascal logo

 

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

Tage Kristensen ISO 9001 kundecase
Tage Kristensen logo

 

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

ULR Transport ISO 9001 og 14001 kundecase
ULR Transport logo

 

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

ScanAerotech ISO 9001 kundecase
ScanAerotech logo

 

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

A. Schillers Maskinfabrik ISO 9001 kundecase
A. Schillers Maskinfabrik logo

 

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

Megatrade Beslag ISO 9001 og 14001
Megatrade Beslag logo

 

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

KD Maskinfabrik ISO 9001
KD Maskinfabrik logo

 

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores ISO konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage