ISO 9001
Opfyld kravene til en ISO 9001 certificering på kun 3 måneder

Kvalitetsledelse: Med en ISO 9001 certificering synliggør I jeres fokus på kvalitet samt virksomhedens kunder.

Hvad er de vigtigste ISO 9001 krav?

ISO 9001 krav

Overordnet er ISO 9001 en standard, som stiller krav til jeres virksomheds produkt- og servicekvalitet samt kundefokus. ISO 9001 standarden – eller ISO kvalitetsstyring – kan anvendes af alle organisationer og virksomheder uanset type og størrelse.

Et vigtigt ISO 9001 krav er opbyggelse og vedligeholdelse af et kvalitetsledelsessystem, der konsekvent vil forbedre jeres evne til at levere produkter og services, der lever op til de krav, kunder har, såvel som myndighedernes og lovmæssige krav.

Et andet krav er, at jeres virksomhed fremmer implementering af en procestilgang, som har fokus på faktorer som kundebehov, merværdi, effektivitet samt løbende forbedringer gennem objektive målinger.

Et yderligere ISO krav er risikostyring, dvs. at jeres virksomhed kortlægger de potentielle områder, hvor der er en risiko for, at noget kan gå galt. Hermed kan I igangsætte tiltag, så risikoen minimeres eller helt undgås.

Læs mere om den nye 2015-udgave af ISO 9001 her.

ProcessManager Cloud– jeres vej til en ISO 9001 certificering

For at leve op til ISO 9001 krav og få en certificering er det vigtigt at opbygge et kvalitetsledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager Cloud er en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper med ISO 9001 kvalitetsstyring, dvs. med at opbygge og vedligeholde et sådant kvalitetsledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere og se en video herunder, om hvordan ProcessManager Cloud – ISO softwaren hjælper jeres virksomhed i opbygningen af et kvalitetsledelsessystem, så I kan få en ISO 9001 certificering.

Derfor er ISO 9001 kvalitetsstyring vigtig for jeres virksomhed

Med en ISO 9001 certificering viser I over for jeres potentielle kunder og øvrige samarbejdspartnere, at jeres virksomhed opfylder deres krav og behov til kvaliteten af jeres service og produkter.

Lever I op til ISO 9001 krav og får en certificering, vil I fremstå som en seriøs, ansvarlig og anerkendt leverandør, hvor kvalitetsledelse er i fokus. ISO kvalitetsstyring vil dermed øge kundetilfredsheden og gøre, at I differentierer jer fra konkurrenterne, og det kan være afgørende for at styrke jeres markedsposition.

 

Hvem udgiver ISO standarden og skal man købe den?

Hvert land har deres egen organisation, som medvirker i den globale udvikling af ISO standarderne og som udgiver standarderne lokalt.
I Danmark er det Dansk Standard, som i samarbejde med erhvervslivet deltager i udviklingen af standarderne. Standarderne kan dermed kun købes hos Dansk Standard.

Det er et krav, at virksomheden forstår ISO 9001 standarden og lever op til de ISO krav, der stilles. Hvordan virksomheden erhverver sig denne viden, er der ikke noget krav om.

Som ISO konsulenter sætter vi altid vores kunder godt ind i standardens grundprincipper og hvordan I fremadrettet kan arbejde for at leve op til de stillede krav.
At sætte sig ned og læse standarden kan være tungt, og svært at vide, hvornår man er inde for kravenes rammer. Vi synes dog stadig det er en god ide, at virksomheden har købt standarden eller håndbogen (med eksempler), som Dansk Standard også udgiver.
Ikke fordi I skal sætte jer ned og læse den fra start til slut, men for at vi undervejs i samarbejdet bedre kan forklare og pege på hvad de forskellige krav indebærer.

Standarden kan købes her: ISO 9001:2015
Håndbogen kan købes her: Håndbog ISO 9001
Håndbogen: ISO 9001 for små og mellemstore virksomheder forklare hvert afsnit i standarden med eksempler for dagligaen, og er dermed lettere og hurtigere at sætte sig ind i. 

Se hvordan ScanAerotech oplevede forløbet!

ISO 9001 certificeret

Cloud-baseret ISO system

Kvalitetsledelsessystemet bygges online i ProcessManager Cloud. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Hvad kunderne siger om os

Alfa Lava nyt ledelsessystem
Alfa Laval logo

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

Cirque ISO 9001 kundecase
Cirque logo

 

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

ICM nyt ledelsessystem kundecase
ICM logo

 

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

KurerXperten ISO 9001 og 14001 kundecase
KurerXperten logo

 

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

Polaroil ISO 9001 og 14001 kundecase
Polaroil logo

 

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

Krüger nyt ledelsessystem kundecase
Kruger logo

 

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

Pascal ISO 9001 kundecase
Pascal logo

 

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

Tage Kristensen ISO 9001 kundecase
Tage Kristensen logo

 

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

ULR Transport ISO 9001 og 14001 kundecase
ULR Transport logo

 

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

ScanAerotech ISO 9001 kundecase
ScanAerotech logo

 

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

A. Schillers Maskinfabrik ISO 9001 kundecase
A. Schillers Maskinfabrik logo

 

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

Megatrade Beslag ISO 9001 og 14001
Megatrade Beslag logo

 

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

KD Maskinfabrik ISO 9001
KD Maskinfabrik logo

 

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores ISO konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage