ISO 45001 arbejdsmiljøcertificering 

Arbejdsmiljøledelse: Med en ISO 45001 certificering synliggør I jeres fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

p

Bemærk at ISO 45001 er udkommet i marts 2018 og er en opgraderet version af OHSAS 18001 standarden.

Hvad er de vigtigste ISO 45001 krav?

ISO 45001 overordnet

Overordnet er ISO 45001 en standard, som stiller krav til, at jeres virksomhed er en sund og sikker arbejdsplads. ISO 45001 kan implementeres af alle virksomheder uanset størrelse og branche.

Først og fremmest er et vigtigt ISO 45001 krav, at jeres virksomhed identificerer og overholder de gældende lovmæssige krav vedrørende arbejdsmiljø og -sikkerhed.

Dertil er det et krav, at jeres virksomhed stiller en struktur til rådighed til at forbedre medarbejdersikkerhed, reducere risici på arbejdspladsen samt skabe bedre og mere sikre arbejdsforhold over hele verden.

Et yderligere ISO 45001 krav er risikostyring, dvs. at jeres virksomhed kortlægger, hvordan medarbejderes arbejdsmiljø og –sikkerhed potentielt påvirkes negativt af virksomhedens aktiviteter, produkter og services, således at I har mulighed for at håndtere og løse disse forhold.

ProcessManager – jeres vej til en ISO 45001 certificering

For at få en ISO 45001 certificering er det vigtigt at opbygge et arbejdsmiljøledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge jeres virksomheds processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

Her er ProcessManager en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant arbejdsmiljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et arbejdsmiljøledelsessystem.

Derfor er en ISO 45001 vigtigt for jeres virksomhed

Over 6.300 mennesker dør dagligt af arbejdsrelaterede sygdomme og ulykker – det er tæt ved 2,3 millioner hvert år! Konsekvensen af sygdomme og ulykker er betydelig både for den enkelte medarbejder og for økonomien som helhed i form af fravær, tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet og fra øgede forsikringspræmier.

Det er for at bekæmpe dette problem, ISO har udviklet den nye standard, ISO 45001 Arbejdsmiljøledelsessystemer – Kravbeskrivelser, som skal hjælpe virksomheder med at imødegå problemerne i arbejdsmiljøet.

ISO 45001 er udviklet for at hjælpe alle typer af organisationer med at implementere og demonstrere et sundt arbejdsmiljø og høj sikkerhed på arbejdspladsen. ISO 45001 er bredt anerkendt og populær, og den sikrer, at ledelse og medarbejdere såvel som eksterne interessante og potentielle kunder får tillid til, at jeres virksomheds arbejdsmiljø konstant bliver målt og forbedret.

En ISO 45001 certificering vil demonstrere over for eksterne interessenter, at I har fokus på et et sundt og sikkert arbejdsmiljø, og det vil styrke jeres brand som en seriøs, ansvarlig og anerkendt samarbejdspartner.

Cloud-baseret arbejdsmiljøledelsessystem

ISO 45001 arbejdsmiljøledelsessystemet bygges online i ProcessManager. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Hvad kunderne siger om os

Alfa Lava nyt ledelsessystem
Alfa Laval logo

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

Cirque ISO 9001 kundecase
Cirque logo

 

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

ICM nyt ledelsessystem kundecase
ICM logo

 

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

KurerXperten ISO 9001 og 14001 kundecase
KurerXperten logo

 

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

Polaroil ISO 9001 og 14001 kundecase
Polaroil logo

 

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

Krüger nyt ledelsessystem kundecase
Kruger logo

 

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

Pascal ISO 9001 kundecase
Pascal logo

 

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

Tage Kristensen ISO 9001 kundecase
Tage Kristensen logo

 

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

ULR Transport ISO 9001 og 14001 kundecase
ULR Transport logo

 

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

ScanAerotech ISO 9001 kundecase
ScanAerotech logo

 

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

A. Schillers Maskinfabrik ISO 9001 kundecase
A. Schillers Maskinfabrik logo

 

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

Megatrade Beslag ISO 9001 og 14001
Megatrade Beslag logo

 

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

KD Maskinfabrik ISO 9001
KD Maskinfabrik logo

 

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores ISO konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage