ISO 27001: Opfyld krav til certificering på kun 3 måneder

Informationssikkerheds-ledelse: Med en ISO 27001 certificering synliggør I jeres fokus på informationssikkerhed.

Hvad er de vigtigste ISO 27001 krav?

Overordnet er ISO 27001 en standard, som stiller specifikke krav til, hvorledes et informationssikkerhedsledelsessystem skal implementeres og vedligeholdes.

Et vigtigt ISO 27001 krav, er, at jeres virksomhed har en processtilgang til etablering, implementering, drift, overvågning, gennemgang, vedligeholdelse og forbedring af dens informationssikkerhedsledelsessystem.

Et andet ISO 27001 krav er risikostyring, dvs. at I etablerer en risikoprofil og implementerer netop de sikkerhedsforanstaltninger og kontrolprocedurer, der er passende for jeres virksomhed.

Derfor er en ISO 27001 certificering vigtig for jeres virksomhed

Standarden lægger vægt på en kontinuerlig procesforbedring af jeres ledelsessystem til informationssikkerhed. Dermed er ISO 27001 med til at sikre, at jeres virksomhed har basis for at beskytte vigtige og følsomme informationer og oplysninger, og at disse således kun er tilgængelige for de personer med beføjelser hertil.

Desuden er standarden designet til at være strømlinet med andre anerkendte og internationale ledelsessystemer såsom ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Standarden baserer sig altså på en kontinuerlig og integreret implementering samt drift med eksisterende ledelsessystemer og -processer.

ProcessManager – jeres vej til en certificering

For at leve op til ISO 27001 krav og få en certificering er det vigtigt at opbygge et ledelsessystem til informationssikkerhed, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager er en enkel, visuel og brugervenlig ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant miljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et ledelsessystem for informationssikkerhed, så I får en ISO 27001 certificering.

Cloud-baseret informationssikkerhedsledelsessystem

Informationssikkerhedsledelsessystemer bygges online i ProcessManager. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

 

Hvad kunderne siger om os

 

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Vi kontakter dig mhp. at give dig en introduktion til vores ISO-software samt gøre dig klogere på processen med ISO certificering.

 

...eller ring på 32 20 36 20 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme!