ISO 14001: Opfyld krav til en certificering på kun 3 måneder

Miljøledelse: Med en ISO 14001 certificering synliggør I jeres forpligtelse til miljøet.

Hvad er de vigtigste ISO 14001 krav?

ISO 14001 krav

ISO 14001 en standard som stiller specifikke krav til, at jeres virksomhed identificerer og forstår dens miljømæssige påvirkninger af dens aktiviteter, produkter og services.

Først og fremmest er et vigtigt ISO 14001 krav, at jeres virksomhed fastlægger og en miljøpolitik samt miljømålsætninger.

Et andet ISO 14001 krav er, at I forstår, hvordan væsentlige miljømæssige forhold kan håndteres, samt at I implementerer de nødvendige kontroller og sætter klare mål til forbedring af den miljømæssige indsats.

Det er desuden et vigtigt ISO 14001 krav, at jeres virksomhed administrerer jeres forpligtelser til at overholde de gældende miljømæssige lovkrav.

Et yderligere ISO krav er risikostyring, dvs. at jeres virksomhed kortlægger de forskellige risici, der er for, at I påvirker miljøet i negativ retning, således at I kan forebygge disse risici og undgå, at de realiseres.

Læs mere om den nye 2015-udgave af ISO 14001 her.

Derfor er en miljøcertificering fra ISO vigtig for jeres virksomhed

ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard inden for milløjedelsessystemer. Med en ISO 14001 certificering viser jeres virksomhed således, at I har et værktøj til at levere miljøforbedrende resultater i overensstemmelse med de miljøpolitiske forpligtelser. Fx viser I med en miljøcertificering fra ISO, at I er med til at reducere forurening, affaldsgenerering og uhensigtsmæssig udledninger i miljøet.

Fordelene med en ISO 14001 certificering er åbenlyse: I synliggør over for potentielle kunder og samarbejdspartnere, at I arbejder seriøst med jeres miljømål og dermed minimerer jeres miljøpåvirkning. Det vil differentiere jer fra konkurrenterne, hvilket kan være afgørende i en konkurrencesituation, hvor miljøhensyn er et vigtigt parameter.

En anden vigtig fordel ved ISO 14001 er, at standarden er designet til at være kompatibelt med andre anerkendte og universelle ledelsessystemer, herunder ISO 9001. Herved er ISO 14001 oplagt at integrere i eksisterende ledelsessystemer.

ProcessManager – jeres vej til en ISO 14001 certificering

For at leve op til ISO 14001 krav og få en ISO 14001 certificering er det vigtigt at opbygge et miljøledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer og identificere ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager er en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper med at opbygge og vedligeholde et sådant miljøledelsessystem, hvor “best practise” nemt forankres, udvikles og deles på tværs af virksomheden.

Læs mere og se en video om, hvordan ProcessManager ISO softwaren hjælper jeres virksomhed i opbygningen af et miljøledelsessystem, så I kan få en ISO 14001 certificering

Se hvordan Megatrade oplevede forløbet!

ISO 14001:2015 certificeret

Cloud-baseret ISO system

Miljøledelsessystemer bygges online i ProcessManager. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

 

Hvad kunderne siger om os

 

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Vi kontakter dig mhp. at give dig en introduktion til vores ISO-software samt gøre dig klogere på processen med ISO certificering.

 

...eller ring på 32 20 36 20 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme!