ISO certificering = Anbefaling

At blive ISO certificeret fra et uafhængigt og uvildigt certificeringsorgan demonstrerer, at jeres virksomhed ledes efter moderne og globalt anerkendte ledelsesstandarder.

Styrkelse af brand og markedsposition

En ISO certificering åbner døre

Oftere og oftere er en ISO certificering en forudsætning for overhovedet at kunne være med. Store virksomheder forlanger, at deres leverandører er certificerede til en eller flere standarder. Og i nogle brancher er det et lovkrav. Endelig er det en del af mange udbud, hvor det enten er en forudsætning, eller giver ekstra point at sætte kryds ved ”certificeret”.

 

En ISO certificering styrker jeres brand

Certificeringen vidner om, at I er en seriøs, ansvarlig og anerkendt leverandør. I vil på den måde differentiere jer fra konkurrenterne, ligesom det kan være med til at øge jeres markedsposition.

ProcessManager er jeres forudsætning for at få en af nedenstående ISO certificering. Læs mere her.

ISO standarder

Vores software ProcessManager Cloud hjælper jeres virksomhed til at få en af følgende ISO certificeringer:

ISO 9001

KVALITETSLEDELSE – Denne certificering synliggør jeres fokus på høj produkt- og servicekvalitet

ISO 14001

MILJØLEDELSE – Denne ISO certificering synliggør jeres forpligtelse til at tage ansvar for miljøet

OHSAS 18001

ARBEJDSMILJØLEDELSE – Denne certificering synliggør jeres fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø (OHSAS skal dog udfases; opgraderingen er nedenstående ISO 45001)

ISO 45001

ARBEJDSMILJØLEDELSE – Denne ISO certificering synliggør jeres forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø

ISO 27001

INFORMATIONSSIKKERHED – Denne certificering synliggør jeres fokus på IT informationssikkerhed 

ISO 2015 udgaver

2015 udgaverne

ISO 9001 & 14001 i 2015 udgaverne er helt I tråd med de mest moderne ledelsesprincipper

Overordnet er ISO 9001 en standard, som stiller krav til jeres virksomheds produkt- og servicekvalitet samt kundefokus. ISO 9001 standarden – eller ISO kvalitetsstyring – kan anvendes af alle organisationer og virksomheder uanset type og størrelse.

Et vigtigt ISO 9001 krav er opbyggelse og vedligeholdelse af et kvalitetsledelsessystem, der konsekvent vil forbedre jeres evne til at levere produkter og services, der lever op til de krav som kunderne har, såvel som myndighedernes og lovmæssige krav.

Et andet krav er, at jeres virksomhed fremmer implementering af en procestilgang, som har fokus på faktorer som kundebehov, merværdi, effektivitet samt løbende forbedringer gennem objektive målinger.

Et yderligere ISO krav er risikostyring, dvs. at jeres virksomhed kortlægger de potentielle områder, hvor der er en risiko for, at noget kan gå galt. Hermed kan I igangsætte tiltag, så risikoen mindskes eller helt undgås.

Læs mere om ISO 9001 2015 udgaven her.

Et helt nyt paradigme inden for ISO certificering

ISO certificering klinger ikke godt hos de fleste – og med god grund! I mange år har det at blive ISO certificeret medført tunge procedurer, formelle krav og masser af administration.

Men det har heldigvis ændret sig!

Med 2015-udgaverne af både ISO 9001 og 14001 lever standarderne helt og aldeles op til de mest moderne ledelsesprincipper. Samtidig er kravene til dokumentation og formelle systemer reduceret til et minimum.

Hvad kunderne siger om os

Alfa Lava nyt ledelsessystem
Alfa Laval logo

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

Cirque ISO 9001 kundecase
Cirque logo

 

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

ICM nyt ledelsessystem kundecase
ICM logo

 

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

KurerXperten ISO 9001 og 14001 kundecase
KurerXperten logo

 

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

Polaroil ISO 9001 og 14001 kundecase
Polaroil logo

 

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

Krüger nyt ledelsessystem kundecase
Kruger logo

 

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

Pascal ISO 9001 kundecase
Pascal logo

 

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

Tage Kristensen ISO 9001 kundecase
Tage Kristensen logo

 

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

ULR Transport ISO 9001 og 14001 kundecase
ULR Transport logo

 

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

ScanAerotech ISO 9001 kundecase
ScanAerotech logo

 

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

A. Schillers Maskinfabrik ISO 9001 kundecase
A. Schillers Maskinfabrik logo

 

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

Megatrade Beslag ISO 9001 og 14001
Megatrade Beslag logo

 

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

KD Maskinfabrik ISO 9001
KD Maskinfabrik logo

 

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage