ISO certificeret på kun 3 måneder

ISO certificering = Anbefaling!

At blive ISO certificeret fra et uafhængigt og uvildigt certificeringsorgan demonstrerer, at jeres virksomhed ledes efter moderne og globalt anerkendte ledelsesstandarder.

Styrkelse af brand og markedsposition

At blive ISO certificeret styrker jeres brand, da det vidner om, at I er en seriøs, ansvarlig og anerkendt leverandør. I vil på den måde differentiere jer fra konkurrenterne, ligesom det kan være med til at øge jeres markedsposition.

Vores software ProcessManager hjælper jeres virksomhed til at få en af følgende ISO certificeringer.

At blive ISO certificeret åbner døre

Oftere og oftere er en ISO-certificering en forudsætning for overhovedet at kunne være med. Store virksomheder forlanger, at deres leverandører er certificerede til en eller flere standarder. Og i nogle brancher er det et lovkrav at blive ISO certificeret. Endelig er det en del af mange udbud, hvor det enten er en forudsætning, eller giver ekstra point at sætte kryds ved ”certificeret”.

ProcessManager er jeres forudsætning for at få en af ovenstående ISO godkendelser. Læs mere her.

Klik her for at se vores FAQ, hvor vi uddyber, hvad en ISO-certificering er, hvad det kræver at blive certificeret, hvordan man bliver det, hvorfor man bør blive det, samt hvor længe et certifikat holder.

ISO 9001

KVALITETSLEDELSE – At blive ISO certificeret i denne standard synliggør jeres fokus på høj produkt- og servicekvalitet

ISO 14001

MILJØLEDELSE – Denne ISO certificering synliggør jeres forpligtelse til at tage ansvar for miljøet

OHSAS 18001

ARBEJDSMILJØLEDELSE – At blive ISO certificeret i denne standard synliggør jeres fokus pået sundt og sikkert arbejdsmiljø (OHSAS skal dog udfases; opgraderingen er nedenstående ISO 45001)

ISO 45001

ARBEJDSMILJØLEDELSE – Denne ISO certificering synliggør jeres forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø

ISO 27001 – INFORMATIONSSIKKERHED – At blive ISO certificeret i denne standard synliggør jeres fokus på informationssikkerhed

2015 udgaver

9001 & 14001 – Med de nye 2015 udgaver af både ISO 9001 og 14001 er standarderne helt I tråd med de mest moderne ledelsesprincipper

Et helt nyt paradigme inden for ISO certificering

ISO certificering klinger ikke godt hos de fleste – og med god grund! I mange år har det at blive ISO certificeret medført tunge procedurer, formelle krav og masser af administration.

Men det har heldigvis ændret sig!

Med de nye 2015-udgaver af både ISO 9001 og 14001 lever standarderne helt og aldeles op til de mest moderne ledelsesprincipper. Samtidig er kravene til dokumentation og formelle systemer reduceret til et minimum.

Hvad kunderne siger om os

"ProcessManager gør vores dagligdag lettere fordi vi har beskrevet alle processer vedr. brugen af vores ERP system der – så vi kan henvise en bruger med et systemproblem til en beskrivelse. Det vigtigste ved ProcessManager er at det er let at anvende og giver overblik over processerne på en visuel måde"

Alfa Laval

"Først må vi selvfølgelig nævne ISO 9001 certifikatet. Vi blev auditeret og godkendt til den aftalte tid og helt uden anmærkninger – så var det på plads! Dernæst har vi fået et samlet forretningssystem – som på et passende niveau – beskriver hvordan vi driver vores forretning. Og et sted hvor vi fremover kan forankre nye tiltag og ideer"

Cirque

"Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe"

ICM

"Vi gennemførte i perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager"

KurerXperten

"I løbet af en uge blev der opbygget et forretningssystem i programmet ProcessManager. Systemet bygger videre på den store viden og de rigtig mange operationelle procedurer, som var blevet udviklet og implementeret genem mange år"

Polaroil

"Implementeringen gik nemt og smertefrit og har i høj grad forbedret organisering af dokumenter, ligesom det er blevet meget lettere både at finde og bruge dem. På anbefaling fra os er ProcessManager også blevet implementeret i vores franske hovedkontor såvel som i en af vores andre divisioner"

Krüger

"By choosing Process Manager as our ISO 9001 partner, we have managed to obtain better control of our processes, better tracking and communication of improvements, and first and foremost a strong focus on the areas of our business that is creating value for our customers"

Pascal

"Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers"

Tage Kristensen

"Det tog derfor mindre end 1 uge før vi havde indgået aftale med ProcessManager. Den 9. april tog vi hul på at bygge forretningssystemet, d. 7. maj holdt vi kick-off på forretningssystemet sammen med chaufførerne og d. 29. juni blev vi certificeret uden anmærkninger"

U.L.R. Transport

"Vi gennemgik en overskueligt ISO 9001 certificering på kun 3 måneder, i samarbejde med ProcessMnager"

ScanAerotech

"Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!"

A. Schillers Maskinfabrik

"ProcessManager hjalp os igennem en overskuelig ISO 9001 og ISO 14001 certificering på 3 måneder!"

Megatrade Beslag

"Med hjælp fra ProcessManager og deres overskulige cloud system, gennemgik vi en ISO 9001 certificering på kun 1 måned og 4 dage!"

KD Maskinfabrik

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Vi kontakter dig mhp. at give dig en introduktion til vores ISO-software samt gøre dig klogere på processen med ISO certificering.

….eller ring på 32 20 36 20 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.