ISO 9001 kursus i kvalitetsledelse

ISO 9001 kursus hvor vil vi inspirere dig til at udvikle din virksomhed med ISO 9001. Vi giver dig en grundig og visuel forståelse af standarden med hverdags eksempler, samt skabeloner som du kan tage med hjem til virksomheden.

Hvilke krav stiller ISO 9001 standarden?

På kurset vil vi give dig en solid forståelse af ISO 9001 standarden, samt et samlet overblik over sammenspillet mellem nogle af ISO standarderne. Vi vil gennemgå ISO kravene og visuelt via. vores kvalitetsledelsessystem, demonstrere hvordan disse krav kan udmøntes i hverdagen. Der vil også være godt med tid til individuelle spørgsmål, hvor vi blandt andet kan sættet kravene i forhold til jeres specifikke case.

Når man har implementeret et ISO 9001 kvalitetsledelsessystem, er det vigtigt at vedligeholde og forbedre det løbende. Vi vil derfor komme ind på hvordan dette kan gøres bedst muligt og hvad det er man løbende skal udføre. Under kurset vil vi gøre brug af flere forskellige skabeloner, som er med til at give virksomheden en lettere start på certificeringen. Disse skabeloner vil vi fremsende efter endt kursus, så I har mulighed for at arbejde videre med jeres kvalitetsledelsessystem.

ISO 9001 kursus underviser Nick Hjermind ProcessManager

Nick Hjermind – underviser

ISO 9001 kursus

Kurserne bliver holdt i et pædagogisk miljø med høj indlæring. Du bliver klædt rigtig godt på til at få det fulde overblik af ISO 9001:2015 standarden. Kurset er for alle og du behøver ikke at have nogen form for kendskab til standarden. Vi ville også gennemgå auditors rolle ved implementering, vedligeholdelse og udvikling af ISO 9001 ledelsessystemet. Der vil blive taget udgangspunkt i standardens principper og krav, og undervejs vil der selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål.

Du får viden og forståelse indenfor udvalgte emner bl.a.:

 • Kvalitetsprincipper og procesorientering
 • Kunder, lederskab, ansvar og beføjelser
 • Kvalitetsmål, handleplaner og risikostyring
 • Udvikling, produktion og service
 • Løbende forbedringer, afvigelser og korrigerende handlinger
 • Eksempler fra certificerede kvalitetssystemer
 • Sammenhæng med andre standarder som ISO 14001 og ISO 45001
Tid til spørgsmål og individuelle problemstillinger:

 • Vi er max 10 kursister hvilket giver plads til spørgsmål
 • Underviseren tager gerne eksempler fra kursisternes hverdag
 • Der er opgaver undervejs som gennemgås i plenum
 • Der er også mulighed for at stille spørgsmål til underviseren efter kurset

ISO 9001 kurser 2023

 • Næste kursus dato kommer

Praktisk info

 • Pris: 3.200 kr. ekskl. moms
 • Kl.: 09.00 – 15.00
 • Max. 10 deltagere pr. hold
 • Sted: Online via Teams
 • Ingen installation kræves

Danilift

Der var masser af tid til at stille spørgsmål undervejs, og Nick var lynhurtig til at sætte sig ind i det vi spurgte om. Dagen blev rundet af med at jeg fik tilsendt alt materiale, skabeloner osv, til det videre arbejde med KLS, og selvfølgelig kursusbeviset. Også efterfølgende har jeg kunne rette henvendelse til ProcessManager, når jeg har haft spørgsmål.

Lone Olsen

Unilite

Jeg deltog i kurset om ISO 9001 og fik mere ud af det end jeg forventede. Selvom jeg har arbejdet med ISO 9001, fik jeg et andet synspunkt og blev inspireret til at lave ledelsessystemet om på en nemmere måde. Standarden blev gennemgået på et meget forståeligt niveau med opgaver og eksempler, der passede til min egen hverdag. Alle spørgsmål blev besvaret dybdegående og med eksempler. Kurset hos ProcessManager kan varmt anbefales til dem der leder efter et hurtigt kursus med et grundigt overblik af ISO 9001:2015 standarden.

Una Levane – Projektansvarlig

NNE

Der er plads til forskellige indgangsvinkler, spørgsmål og diskussioner. Underviseren / Nick, ud over at han er god til at undervise i et roligt medgørligt tempo, er han god til at lytte og forstå den enkeltes kursist behov / niveau.
I got the BIG picture! Kurset er uundværligt og et must-have når man arbejder med kvalitetshåndtering / systemer.

Barbara Jovanovic – Quality Supporter

Helsingør Kommune Beredskab

Kurset skabte overblik over forløbet og materialet som skal danne rammerne for ISO 9001. Gennemgangen var forståelig med baggrund i ledelsessystemet (strukturen) som blev anvendt under gennemgangen.

Søren Lundhild – Beredskabschef

Dam Kærgaard

Kurset er relevant og giver en god forståelse af hvad ISO 9001 indeholder. ProcessManager havde stablet et super arrangement på benene, og der var kadence fra start til slut. Det kan være svært at forstå ISO, men ProcessManager tager kompleksiteten og simplificere den. Udover at simplificere ISO, skaber ProcessManager struktur ved at bruge et smart forretningssystem, som de selv har udviklet. Ved virkelig at forstå ISO kan du udfordre dig selv og din virksomhed. Udfordringen ligger i at gøre gode ting, men også at forbedre dem. Jeg kan varmt anbefale kurset, og ikke kun til de indlysende.

Philip Jacobsen -Teamleder 

Pascal

Process Manager holdets tilgang til ISO 9001 er relevant og operationel. Deres kursus i ISO 9001:2015 giver overblik og kobler standardens krav til reele løsningsværktøjer, templates og arbejdsgange der nemt tilpasses og vedligeholdes i en dynamisk organisation.  Tak for et godt samarbejde.

Daniel G. Jørgensen – Kvalitetschef 

Kursustilmelding