Opbyg din ISO selv!

Få muligheden for selv at opbygge din egen ISO med en grundskabelon og et system i skyen! Så guider vi guider dig gennem de punkter du ønsker hjælp med!

ISO Implementering

At implementere ISO kan være en stor og uoverskuelig opgave afhængig af virksomhedens størrelse, produkter og ydelser.

Det kan være svært at vide hvad der skal til for at blive certificeret, og hvordan man efterfølgende skal anvende ledelsessystemet i hverdagen for at få det maksimale udbytte.

Man skal opfylde alle de krav som standarden stiller, og ikke mindst skal man vide, hvornår det er “godt nok”. Ellers risikerer man hurtigt at fylde for meget information ind i ledelsessystemet, hvilket bare er med til at gøre det tungt og uoverskueligt.

Vi har i mere end 10 år arbejdet med at udvikle og løbende forbedre en grundskabelon, som fører vores kunder hurtigt og effektivt gennem en ISO 9001 eller ISO 14001 certificering.  Skabelonen er bygget i vores egen software som er en cloud løsning, som giver direkte adgang til ledelsessystemet via pc, tablet og smartphones.

Gør det selv løsning!

Vores samlede grundskabelon og vores ekspertise stiller vi til rådighed for dig, som selv vil opbygge et ledelsessystem for certificering til ISO 9001 eller ISO 14001.

Skabelonen består af en generisk opbygning af en virksomhed og indeholder alle de processer, skabeloner og guidelines, der skal til for at I kan blive certificeret.

Som virksomhed skal I tilpasse denne skabelon så den afspejler netop jeres virkelighed og processer, herunder at implementere de registreringer og målinger som er krævede.

Sammen med skabelonen får I et klippekort, hvor I kan trække på vores ekspertise undervejs i opbygning af ledelsessystemet, så I rammer rigtigt første gang!

Alle løsninger inkluderer de første 3 måneders abonnement for hosting.

ISO skabelonen indholder

 • Generisk virksomheds model

 • Mange skabeloner som f.eks.:
  – Risikostyring
  – Ansvar og beføjelser
  – Leverandørevaluering
  – Kompetencematrix
  – Handleplaner

 • De 25 krav til dokumenteret information

 • Fører jer automatisk gennem alle ISO standardens kapitler og krav

 

*Abonnement efter udløb af de 3 måneder afhænger af antal medarbejdere i virksomheden og dækker hosting af ledelsessystem, teknisk support og opdateringer.

Ønsker du at vide mere om “Gør det selv”?

Kontakt os hvis du står med tanker om at implementere ISO i virksomheden!

…eller ring på 32 20 36 20 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.