DS 21001

Ledelsessystem for jernbanesikkerhed

“DS 21001 er en standard for jernbanesikkerhed og med denne certificering kan du overfor Banedanmark dokumentere, at din virksomhed kan levere jernbanesikkerhedsmæssige ydelser i overensstemmelse med standarden

DS 21001 standard for jernbanesikkerhed – Banedanmark

Derfor er DS 21001 kvalitetsstyring vigtig for jeres virksomhed

Med en DS 21001 certificering viser I over for Banedanmark og øvrige samarbejdspartnere, at jeres virksomhed opfylder standardens krav til kvaliteten af processer, service og produkter.

Lever I op til kravene og får en certificering, vil I fremstå som en seriøs, ansvarlig og anerkendt leverandør, hvor kvalitetsledelse er i fokus. I vil dermed øge kundetilfredsheden samt differentiere jer fra konkurrenterne, og det kan være afgørende for at styrke jeres markedsposition.

Har I allerede en ISO 9001?

Den nye standard er bygget efter HLS, High Level Structure, som er fælles for de nye ISO management standarder. Det betyder, at hvis I allerede er certificeret efter f.eks. ISO 9001, så er I meget tæt på også at kunne certificeres til DS 21001 uden større tiltag.

Og omvendt – hvis I bliver certificeret til DS 21001, så er vejen tilsvarende kort til en ISO 9001, 14001 eller 45001 samtidig med eller på et senere tidspunkt.

Læs mere om ISO 9001:2015 udgaven her.

ProcessManager Cloud – jeres vej til DS 21001 certificering

For at leve op til kravene og få en certificering er det vigtigt at opbygge et kvalitetsledelsessystem, der giver mulighed for at kortlægge virksomhedens processer samt identificere og fastholde ”best practise” på tværs af medarbejdere, afdelinger og hierarkier.

ProcessManager Cloud er en enkel, visuel og intuitiv ISO software, der hjælper jer til nemt og hurtigt at opbygge et moderne kvalitetsledelsessystem.

Se videoen herunder, om hvordan ProcessManager Cloud – ISO softwaren hjælper jeres virksomhed i opbygningen af et kvalitetsledelsessystem. Læs mere om softwaren.

ProcessManager DS 21001

Cloud-baseret informationssikkerhedsledelsessystem

Informationssikkerhedsledelsessystemer bygges online i ProcessManager Cloud. Det er et cloud-baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud