ISO 45001

Arbejdsmiljø og -sikkerhed
Over 6.300 mennesker dør dagligt af arbejdsrelaterede sygdomme og ulykker – det er tæt ved 2,3 millioner hvert år!

Konsekvensen af sygdomme og ulykker er betydelig både for den enkelte medarbejder og for økonomien som helhed i form af fravær, tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet og fra øgede forsikringspræmier.

For at bekæmpe dette problem,  har ISO udviklet en ny standard, ISO 45001 Arbejdsmiljøledelsessystemer – Kravbeskrivelser, som skal hjælpe organisationer med at imødegå problemerne ved at stille en struktur til rådighed til at forbedre medarbejdersikkerhed, reducerer risici på arbejdspladsen, samt skabe bedre og mere sikre arbejdsforhold over hele verden.

Standarden udkom d. 12/03/2018

 

Kilde: www.iso.org/iso/home/standards/management-standards/iso45001.html

Styrkelse af brand og markedsposition

Et ISO-certifikat styrker jeres brand, som en seriøs, ansvarlig og anerkendt leverandør. Det vil distancere jer fra konkurrenterne, og kan være afgørende i en konkurrencesituation.

ISO 9001

Kvalitet

ISO 14001

Eksternt miljø

OHSAS 18001

Arbejdsmiljø

2015 udgaver

9001 & 14001

Styrkelse af arbejdsmiljøet

Opbygning af et arbejdsmiljøledelsessystem er en unik chance for systematisk at kortlægge hvordan medarbejderes arbejdsmiljø og –sikkerhed påvirkes af virksomhedens aktiviteter, produkter og services.

”License to operate”

Et ISO-certifikat åbner døre!
Oftere og oftere er et ISO-certifikat en forudsætning for overhovedet at kunne være med. Store virksomheder forlanger, at deres leverandører er certificerede til en eller flere standarder. Og i nogle brancher er det et lovkrav. Endelig er det en del af mange udbud, hvor det enten er en forudsætning, eller giver ekstra point at sætte kryds ved ”certificeret”.

Profil af et projekt

Vores kernekompetence er at bygge og implementere enkle arbejdsmiljøledelsessystemer, som bygger maksimalt på eksisterende viden og dokumentation, og som bringer jer nemt, hurtigt og sikkert gennem en certificering.

Vi kick-starter projektet …
med at oprette jeres egen site og overføre vores egen ”best practise” skabelon, som er bygget på mere end 30 års industriel erfaring samt vores erfaring på tværs af kunder de seneste 13 år. Så er I allerede mere end halvvejs!

Vi hjælper herefter med at kortlægge jeres processer i det cloud baserede software ProcessManager. Samtidig vil vi identificere de steder, hvor der er behov yderligere detaljer i form af instruktioner eller procedurer. Mange af disse findes ofte allerede og skal måske blot ”støves af” før de uploades som en del af systemet. I andre tilfælde skal de skrives på ny enten direkte i ProcessManager eller i f.eks. et Word dokument. Det bliver så jeres ”hjemmearbejde” at have disse ting klar, til vi mødes igen.

En god og effektiv rytme er, at vi mødes hver eller hver anden uge, og at I laver hjemmearbejdet ind imellem.

På ledelsessiden hjælper vi jer med …
at identificere kontekst og interessenter, etablere et system for risikostyring, skrive en arbejdsmiljøpolitik, identificere afledte arbejdsmiljømål, identificere handleplaner samt guide jer til at etablere et sæt af arbejdsmiljøindikatorer.

I slutningen af projektet gennemfører vi intern audit samt ledelsens evaluering sammen med jer.

Til allersidst deltager vi i det eksterne audit for at få jer sikkert i mål, og med at lukke eventuelle afvigelser.

Samlet set har vi god erfaring med at gennemføre projektet over 3 måneder. Det giver god fokus og momentum samtidig med, at der er tid nok til at fastlægge og implementere manglende processer og procedurer.

Cloud-baseret kvalitetsledelsessystem

Arbejdsmiljøledelsessystemer bygges online i ProcessManager. Det er et cloud baseret software hosted hos Amazon Web Services – verdens største udbyder af “cloud computing”.

Hvad kunderne siger om os

Kontakt os og få hjælp til certificeringen!

Som ISO konsulenter hjælper vi jer gennem certificeringsprocessen på en professionel og enkel måde.
Vores cloud system sikrer at alle i virksomheden får gavn af certificeringen og at jeres best practices bliver "synlige" og løbende forbedret.

Vi svarer på mail/formularen inden for 24 timer og sidder klar ved telefonen 8-17 i hverdagene.

Du finder os her

Fruebjergvej 3, DK-2100 København Ø

Ring til os

Kim Hjermind:+45 4084 4441
Konsulent

Ring via Skype

Kontakt navn: kim.hjermind

Eller send os en mail

Kim Hjermind

Ring til os

Nick Hjermind: +45 6017 5411
Konsulent

Ring via Skype

Kontakt navn: nick.hjermind

Eller send os en mail

Nick Hjermind

Ring til os

Dennis Du Krøger: +45 3020 3620
Programmør

Ring via Skype

Kontakt navn: dennis.du.kroeger

Eller send os en mail

Dennis Du Krøger