Vi udfører rådgivning og kurser online.

Biosa Danmark ISO 9001 certificeret 
i samarbejde med ProcessManager ApS

 

Baggrund

Biosa Danmark er en fødevarevirksomhed som specialisere sig i at arbejde med mælkesyrebakterier for at kunne fremstille naturlige og bæredygtige løsninger.
Deres hovedprodukter er kosttilskuddet Vita Biosa drik, som fås i flere forskellige varianter.

Produkterne sælger både nationalt og internationalt.
Over den senere tid har der været et øget fokus fra kundernes side om en ISO certificering. Biosa Danmark valgte dermed at undersøge hvilke muligheder der var for at blive ISO certificeret.

I starten af marts 2019, kontaktede Biosa Danmark derfor ProcessManager for at høre nærmere omkring ISO og specifikt ISO 9001.

Processen

Vi hos ProcessManager tog glædeligt i mod opgaven, og sattes os ned sammen med Biosa Danmark for at finde den bedst mulige løsning til deres behov.

Efter en fælles introduktion mellem ProcessManager og Biosa Danmark, førte ProcessManagers konsulent Nick Hjermind processen videre.

Vi mødtes 4 gange under opbygningen af ledelsessystemet, som blev bygget i ProcessManagers egen software løsning – “ProcessManager Cloud”.
Møderne blev afholdt med 1-2 ugers mellemrum hvilket gav et godt flow og et super samarbejde. Mellem møderne havde Biosa Danmark nogle “hjemmeopgaver” som forberedelse til næste møde.

Se direktør Eli Dollerup Nielsen udtale sig om deres ISO proces

Resultatet

ProcessManager stod for afholdelsen af intern audit i august. Det interne audit gik rigtig fint og det var tydeligt at der blev arbejdet med både systemet og det var implementeret i hele virksomheden.
I midten af september blev der afholdt ekstern audit af firmaet Avancert, hvor vi også deltog for at sikre en glidende proces. Efter et behageligt og godt audit godkendte auditøren Biosa Danmark til en ISO 9001 certificering uden anmærkninger.

Skrevet af:
Nick Hjermind, d. 19/09-2019
ProcessManager
ICM nyt ledelsessystem med ProcessManager

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden 24 timer på hverdage.

Eller ring til os på +45 32 20 36 20 mellem 08.00 & 16.00 på hverdage.