Tage Kristensen valgte ProcessManager da de havde en samarbejdsaftale med DTL 

Vi blev klar til certificering på bare 1 måned og 4 dage! 

Motivation for ISO 9001

Vi havde i flere år haft overvejelser omkring certificering, men havde aldrig rigtigt fået tage skridtet.

I den seneste tid har vi hørt om flere kollegaer, der er blevet mødt af krav om, at blive certificeret af deres kunder. Ville vi gerne komme vores kunder i forkøbet og blive det, inden vi blev mødt af det som et krav. Da man samtidig i Hanstholm er i gang med en havneudvidelse og ønsker, at få flere offshore aktiviteter til byen, så var en certificering også her oplagt for, at imødekomme denne branche.

Bange anelser

Vi havde tidligere undersøgt flere ting omkring certificering, og vi havde hørt om processen ved flere kollegaer. Derfor havde vi en forventning om, at det ville være en lang og dyr proces!

Nem og overskuelig proces

Opbygningen af kvalitetsystemet har været meget overskuelig. Konsulenten fra ProcessManager var her i 3 dage. På den måde fik han et godt indblik i virksomheden, som ville have haft svær at opnå ellers.

Besøget blev afsluttet med et personalemøde, hvor vores medarbejder blev introduceret til kvalitetssystemet, blev introduceret til medarbejderne via computer og app’en.

Den eksterne certificering

Syntes det forgik på en meget behagelig måde, hvor vi fik opbygget en meget god dialog. Derudover fik vi også mange forbedringsforslag, som vi vil kunne bruge i virksomheden.

Vi vil bestemt anbefale ProcessManager til andre!

Mark Kristensen, Indehaver
Tage Kristensen

Tage Kristensen

Tage Kristensen ISO 9001 certificeret med ProcessManager